Warme zalm gravlax met Kiri®

Warme zalm gravlax met Kiri®

Breng originaliteit op uw kaart met een warme zalm gravlax & romige Kiri® met sjalotten en een kruiden salade

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
Prijs categorie
€€

Ingrediënten

  • 1 hotdog broodje
  • 60 g zalm gravlax
  • 1 sjalot
  • 1 bosje peterselie
  • 1 bosje dille
  • 1 bosje kervel
  • 2 el Kiri® Professional Kuipje Natuur
  • 1 el olijfolie
  • 1 limoen
  • 1 tl chilivlok

Bereiding

  1. Snijd het brood doormidden.
  2. Snijd de zalm gravlax in dunne carpaccio-schijfjes.
  3. Snijd de sjalot fijn.
  4. Maak een salade van peterselie, dille en kervel.
  5. Meng de Kiri® met de sjalot, citroenrasp en -sap, en de olijfolie.
  6. Monteer de warme zalm: leg het Kiri®-mengsel op het brood (goed verspreiden), voeg de gesneden zalm toe, gevolgd door de kruiden salade. Werk af met chilivlokken.

Tip van de chef
Je kunt de zalm gravlax vervangen door gerookte zalm voor meer gemak.