Veggie risotto met champignons

Geniet van een heerlijk vegetarisch risotto met Nurishh® Geraspt Gran Vegiano, een smaakvol en gezond plantaardig alternatief. Een romig en overheerlijk gerecht dat zowel vegetariërs als liefhebbers van gezonde keuken zal bekoren.

Aantal
- +
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
35
minuten
Prijs categorie

Ingrediënten

  • 700 g risottorijst
  • 200 g verse of gedroogde champignons (bereid)
  • 200 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
  • 1 fijngehakte ui
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 100 g boter
  • 1 glas droge witte wijn
  • zout & peper
  • 1,5 kg groentebouillon

Bereiding

  1. Fruit de ui en knoflook in 25 g boter en voeg de rijst toe.
  2. Laat 1 minuut meebakken en blus met de witte wijn. Laat inkoken.
  3. Voeg eerst de champignons toe en daarna geleidelijk de bouillon, tot de risotto de juiste vorm krijgt.
  4. Meng de helft van de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano samen met de resterende boter onder de risotto. Serveer de andere helft van de geraspte Nurishh® in een apart kommetje bij het gerecht.
  5. Smakelijk!

Tip van de chef
Werk af met fijngehakte verse koriander voor een originele toets.