Geniet van een heerlijk vegetarisch risotto met Nurishh® Geraspt Gran Vegiano, een smaakvol en gezond plantaardig alternatief. Een romig en overheerlijk gerecht dat zowel vegetariërs als liefhebbers van gezonde keuken zal bekoren.
Veggie risotto met champignons
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
15
minuten
Bereidingstijd
35
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 700 g risottorijst
- 200 g verse of gedroogde champignons (bereid)
- 200 g Nurishh® Geraspt Gran Vegiano
- 1 fijngehakte ui
- 1 teentje geperste knoflook
- 100 g boter
- 1 glas droge witte wijn
- zout & peper
- 1,5 kg groentebouillon
Bereiding
- Fruit de ui en knoflook in 25 g boter en voeg de rijst toe.
- Laat 1 minuut meebakken en blus met de witte wijn. Laat inkoken.
- Voeg eerst de champignons toe en daarna geleidelijk de bouillon, tot de risotto de juiste vorm krijgt.
- Meng de helft van de Nurishh® Geraspt Gran Vegiano samen met de resterende boter onder de risotto. Serveer de andere helft van de geraspte Nurishh® in een apart kommetje bij het gerecht.
- Smakelijk!
Tip van de chef
Werk af met fijngehakte verse koriander voor een originele toets.