Kip en Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden vormen samen een onweerstaanbare combinatie. Voeg daar prei en pasta aan toe, en je hebt in een handomdraai een smaakvol pastagerecht met een romige preisaus.
Tagliatelle met kip en preiroomsaus
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
25
minuten
Bereidingstijd
35
minuten
Prijs categorie
€
Ingrediënten
- 10,5 kg gesneden en ingevroren prei
- 500 ml zonnebloemolie
- 8 l water
- 150 g kippenbouillon
- 100 g kerriepoeder
- 50 g peper
- 2 kg Boursin® Professional Cuisine Look & Fijne Kruiden
- 8 kg tagliatelle
- 9 kg diepgevroren gebraden kipreepjes
Bereiding
- Stoof de prei 20 minuten in de zonnebloemolie.
- Laat vervolgens 20 minuten inkoken met het water en de kippenbouillon. Voeg op het einde van de kooktijd de curry, peper en Boursin® toe.
- Kook de tagliatelle beetgaar.
- Verwarm de gebraden kipreepjes in de oven.
- Proef en kruid indien nodig bij. Serveer de tagliatelle met de romige Boursin® preisaus en werk af met de gebraden kipreepjes erbovenop.