Dankzij het gebruik van Nurishh® Sneetjes Cheddar Smaak is deze burger het ideale alternatief voor diegenen die geen zuivel willen eten, en toch willen genieten van een burger met heerlijk gesmolten kaas. Combineer de burger met sneetjes aubergines en je hebt de perfecte 100% plantaardige burger.
Plantaardige Burger
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
10
minuten
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 5 aubergines
- 10 hamburgerbroodjes
- 5 tomaten
- 20 sneetjes Nurishh® Sneetjes Cheddar Smaak
- 20 takjes kervel
- 20 takjes peterselie
- augurk
Bereiding
- Bak de aubergines heel in de oven gedurende 10 minuten op 220°C, en zorg ervoor dat je ze goed inprikt zodat ze niet barsten tijdens het bakken. Haal de aubergines uit de oven en laat ze op kamertemperatuur afkoelen. Schil de aubergines voorzichtig zonder het vruchtvlees te beschadigen.
- Snijd de buns doormidden en toast de binnenkant.
- Snijd het vruchtvlees van de aubergines in sneetjesvan ongeveer 1 cm dik en leg de sneetjes op de onderste helft van de buns.
- Voeg sneetjes tomaat toe.
- Bedek met Nurishh® Sneetjes Cheddar Smaak en zet de buns nog 1 minuut in de oven op 220°C om de kaas te laten smelten.
- Haal de buns uit de oven, bestrooi met gehakte kruiden en voeg augurken toe.
- Sluit de buns met de bovenste helft.