Bedrijven & Industriën

HOE EVOLUEERT DE COMMERCIËLE EN INDUSTRIËLE HORECA IN EEN HYBRIDE EN POSTPANDEMIEKE WERKOMGEVING? 

De COVID-19-pandemie heeft de verwachtingen van consumenten in de zakelijke horeca hertekend, vooral met de opkomst van hybride werkmodellen, waarbij flexibiliteit essentieel is. 

De evolutie van werkmodellen verandert ook de voorkeuren van generaties op het gebied van voeding. 

Generatie X (1960-1979), die tussen werk en gezin balanceert, zoekt gemak en efficiëntie. Ze waarderen kant-en-klare maaltijden, selfservice kiosken en online bestellingen, terwijl ze de voorkeur geven aan comfort en vertrouwde smaken, met een focus op gebalanceerde voeding met verse ingrediënten. Millennials (1980-1994) leggen de nadruk op gezondheid, met voorkeur voor plantaardige, ecologische en biologische ingrediënten, maar maken ook gebruik van digitale mogelijkheden zoals mobiele bestellingen en aanpasbare maaltijden. Ze zijn sterk geëngageerd voor duurzaamheid en trouw aan merken die milieuvriendelijke waarden toepassen. Generatie Z, die in 2025 27% van de werkende bevolking zal uitmaken (1995-2010), hecht veel waarde aan mindful eten en maaltijden die bijdragen aan fysiek en mentaal welzijn. Ze zoeken naar voedzame, praktische en duurzame producten, die ook ethisch verantwoord zijn. 

Door deze uiteenlopende verwachtingen te begrijpen, kunnen de spelers in de B&I-sector flexibele, praktische en welzijnsgerichte aanbiedingen creëren die voldoen aan de behoeften van elke generatie in een werkomgeving die voortdurend verandert. 

business & industry

AANBIEDEN VAN GEVARIEERDE EN GEZONDE MENU‘S 

Business & Industry

Als chef in deze sector sta je voor kansen en uitdagingen, gepaard met de evolutie van consumptiegewoonten en trends in dit segment. Je moet de nadruk leggen op gezonde menu’s, met gevarieerde en voedzame opties. Maaltijden om mee te nemen zullen de hybride werkers tevreden stellen, terwijl plantaardige gerechten en milieuvriendelijke verpakkingen je in staat stellen om je duurzaamheidsdoelen te behalen. Het aanbieden van continue voedingsservice via automaten en het verstrekken van duidelijke voedingsinformatie behoren ook tot je rol in deze evoluerende situatie. 

Om de uitdagingen van deze constante evolutie aan te gaan, is het essentieel om menu’s zorgvuldig te plannen en voedselverspilling te verminderen om binnen het budget te blijven. Kaas en fruit kunnen helpen om de kosten en smaak te optimaliseren, terwijl ze een gebalanceerd voedingsprofiel bieden. Kaas, rijk aan calcium en eiwitten, en fruit, rijk aan vitamines, vezels en antioxidanten, zijn aantrekkelijk voor gezondheid bewuste consumenten. Of je nu warme gerechten zoals pasta of pizza’s bereidt, of koude gerechten zoals sandwiches of salades, deze ingrediënten kunnen door de dag heen gebruikt worden. Plantaardige kazen zullen de toenemende vraag naar veganistische gerechten beantwoorden. 

CREATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE HYBRIDE WERKNEMERS VAN VANDAAG 

Boursin® Professional voegt een unieke smaak toe die tal van culinaire toepassingen verbetert en je gerechten verrijkt. Van het bereiden van romige sauzen, lekkere toppings, het verrijken van soepen of het optimaliseren van sandwiches en wraps. De gebruiksklare formule bespaart tijd, terwijl het een gourmet smaak en een romige textuur biedt. 

Maredsous® is een ideale keuze om romigheid toe te voegen aan zowel warme als koude gerechten. Dankzij de variëteit aan producten en smaken, spreekt Maredsous® een breed scala aan smaakpapillen aan. 

Kiri® Professional is perfect voor smakelijke desserts of romige smeersels. Bekend om zijn romige textuur en rijke smaak, voegt Kiri® een speciale touch toe aan zowel zoete als hartige toepassingen. 

Om je aanbod inclusiever te maken, biedt ons assortiment plantaardige alternatieven Nurishh® je de mogelijkheid om te voldoen aan de belangrijkste culinaire toepassingen, terwijl het gelijkaardige functionaliteiten biedt als zuivelproducten. 

De snacktrend in bedrijfskantines groeit steeds meer dankzij automaten en afhaalpunten. Speciaal ontwikkeld voor deze snackbehoeften, is Babybel® & GO de ideale oplossing, met zijn gemak en de toevoeging van eiwitten en calcium. 

salad business & industry

Boost je voedselaanbod met deze heerlijke kazen