Komkommer, dille, olijven, bieslook en citroensap geven de sandwich zijn verfrissende karakter. De toevoeging van Nurishh® Griekse Blokjes zorgt voor evenwicht en harmoniseert prachtig met alle ingrediënten. Een perfecte veganistische sandwich voor uw menu.
Frisse Griekse sandwich
Aantal
-
+
Voorbereidingstijd
30
minuten
Bereidingstijd
–
Prijs categorie
€€
Ingrediënten
- 500 g Nurishh® Griekse blokjes
- 500 g tartaar van komkommer
- 50 g dille
- 25 g bieslook
- 25 g citroensap
- 150 g olijfolie
- peper
- 10 hotdog broodjes
- 15 g za'atar kruiden
- 150 g kalamata olijven
Bereiding
- In een kom, meng de Nurishh® Griekse blokjes met de komkommertartaar. Voeg fijngehakte dille en bieslook toe.
- Breng het mengsel op smaak met vers citroensap, olijfolie en een snufje zout en peper naar smaak.
- Smeer de bereide vulling royaal op het brood.
- Strooi een beetje za’atar over de vulling voor een intensere smaak.
- Garneer de sandwich met Kalamata-olijven als afwerking.
Tip van de chef
Voor een creatieve toets kun je de Griekse vulling in kleine taco’s serveren als voorgerecht of gewoon zonder brood als salade.